Fóliában sült burgonya fűszeres túróval

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • személyenként 4 közepes burgonya
  • 25 dkg túró
  • 3 evőkanál főzőtejszín
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • fél csokor metélőhagyma
  • őrölt feketebors

Elkészítés

    Elkészítés: A burgonyát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra törüljük. Egyenként ügyesen alufóliába csomagoljuk, majd a parázs szélén megsütjük.

    Amíg burgonyánk süldögél, ne legyünk tétlenek, hanem egy kellő méretű edényben törjük át a túrót, keverjük össze a tejszínnel, valamint a finomra vágott vörös- és metélőhagymával. Sózzuk, borsozzuk szánk íze szerint.

    Ha megsültek a batyuk, óvatosan nyissuk szét a fóliát, vágjuk be keresztirányban a burgonyák tetejét, és halmozzuk rá a túrót.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin