Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fokhagymával tűzdelt kacsamell

MME MME
120 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A fokhagymát vékony csíkokra vágjuk, és megtűzdeljük vele a kacsamellet. Sóval bedörzsöljük, és legalább 1 órát állni hagyjuk, hogy a só jól átjárhassa.

Közepesen meleg sütőben kezdjük el sütni. Sütés közben többször meglocsoljuk borral, majd saját zsíros pecsenyelevével. A sütés vége felé növeljük a sütő hőfokát, hogy a bőr szép pirosra és ropogósra süljön.

A sült mellhúst a csontról lefejtjük, ferdén felszeleteljük, és a mellcsontra visszarakva hagymás tört burgonyával és vöröskáposzta-salátával körítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss