Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fokhagymás-zöldfűszeres pulykamell

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A felkockázott húst a vajon és az olajon hirtelen megpirítjuk. Megsózzuk és megborsozzuk. Amikor már félig megsült a hús, hozzáadjuk az áttört fokhagymát.
  2. Amíg sül a hús, a keményítőt a tejszínnel csomómentesre keverjük. Amikor a hús megpirult, ráöntjük a mártást, és hozzáadjuk a zöldfűszereket. Addig pároljuk, amíg a mártás besűrűsödik. Friss kakukkfűvel megszórva, ízlés szerinti körettel tálaljuk. 

    Még több pulykás finomság >>> 

    Tejszínes receptek >>> 

    Videóreceptek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss