Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fokhagymás-tejszínes csirkeragu

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát felaprítjuk, és kis lángon, kevés olajon üvegesre dinszteljük egy nagyobb serpenyőben. Hozzáadjuk a kisebb csíkokra vágott csirkemellfilét, összekeverjük, és addig sütjük, amíg a húsok teljesen ki nem fehérednek és egy kicsit meg nem pirulnak.
Ha kész, megszórjuk kb. 2-3 teáskanál oregánóval, 0,5-1 teáskanál őrölt borssal, majd ráöntjük a főzőtejszínt és az apróra vágott fokhagymát, sózzuk. Az egészet hagyjuk összerottyanni, és már kész is ! :)

Rizst főzünk hozzá, és tálaljuk. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss