Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fokhagymás-petrezselymes túrókrém

15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy nagyobb tálba beletesszük a túrót, a margarint, a tejszínes krémsajtot belenyomjuk. Beletesszük a tejfölt, a PICI sót, az ízlés szerinti mennyiségű őrölt feketeborsot, a 3 cl konyakot (vagy jó minőségű cseresznyepálinkát - más nem jó!). A petrezselymet nagyon picire felaprózzuk. Robotgép *bajuszával* - a dagasztó bajszokkal - tökéletesre összedolgozzuk.

Ajánlatos hűtőben legalább 2 órán át pihentetni, hogy az ízek összeérjenek. Akkor LÉNYEGESEN finomabb!

Fonott kalácsból vágott szeleteket megkenünk, nyáron paprikával-paradicsommal, tavasszal piros- , télen pedig felszeletelt feketeretekkel kínáljuk.

Megjegyzés

Kenyérre is finom, de a fonott kalácsnak a kissé édes íze különlegessé teszi művünket. - Gombóc Gömböc

Ezek is érdekelhetnek

Friss