Elkészítés: Egy nagyobb tálba beletesszük a túrót, a margarint, a tejszínes krémsajtot belenyomjuk. Beletesszük a tejfölt, a PICI sót, az ízlés szerinti mennyiségű őrölt feketeborsot, a 3 cl konyakot (vagy jó minőségű cseresznyepálinkát - más nem jó!). A petrezselymet nagyon picire felaprózzuk. Robotgép *bajuszával* - a dagasztó bajszokkal - tökéletesre összedolgozzuk.
Ajánlatos hűtőben legalább 2 órán át pihentetni, hogy az ízek összeérjenek. Akkor LÉNYEGESEN finomabb!
Fonott kalácsból vágott szeleteket megkenünk, nyáron paprikával-paradicsommal, tavasszal piros- , télen pedig felszeletelt feketeretekkel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre