Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fokhagymás-petrezselymes fusilli sült sonkával

15 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát sós vízben al dente megfőzöm.

A fokhagymát aprítom, a sonkát kockára vágom, egy serpenyőben olajon megpirítom a sonkát és a fokhagymát. Közben a petrezselymet durván aprítom, a paradicsomot nyolcadolom. A serpenyőben lévőket fűszerezem, öntök rá egy kevés tejet.

Amikor a tészta megfőtt, átszedem a serpenyőbe, rászórom a petrezselymet, az aprított chilit, összekeverem.

A paradicsommal tálalom, reszelek rá sajtot.

Megjegyzés

Az egyszerűbb változatban csak fokhagyma és petrezselyem van a tésztán, s némi paradicsom. Igazi vega étel. Én azonban húsevő vagyok, s a sajtot is szeretem. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss