Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fokhagymás-parmezános tészta serpenyőben sütve

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat egy nagyobb serpenyőben felhevítjük és hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát. Egy perc elteltével felöntjük az alaplével és tejjel, majd belerakjuk a tésztát is.
  2. Sózzuk, borsozzuk és folyamatos kevergetés mellett főzzük. 10-15 perc elteltével beleszórjuk a parmezánt is. Amire a mártás besűrűsödik, a tészta is megpuhul. Ez körülbelül 18-20 perc közepes lángon.
  3. Találalás előtt friss, apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

serpenyős rókagomba recept

serpenyős csillagtök

Ezek is érdekelhetnek

Friss