Elkészítés: A fokhagymát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk. A tojásokat lazán habbá verjük, hozzákeverjük a tejet és annyi lisztet, hogy palacsinta sűrűségű tésztát kapjunk, sózzuk, őrölt fehérborssal fűszerezzük, végül belekeverjük a fokhagymát és a lereszelt sajtot.
Felforrósított serpenyőben megsütjük a palacsintákat.
Közben a felforrósított vajon megpirítjuk a gombát a póréval és sonkával, hozzáadjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a tejföllel, sűrűsödésig főzzük.
A palacsintákat megtöltjük a gombás raguval, és ízlés szerint salátával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre