Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fokhagymás-mézes csirke

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk. A vajat felolvasztjuk egy leszerelhető nyelű serpenyőben, és a csirkék mindkét oldalát megpirítjuk benne. Félretesszük a combokat, majd a vajról lekanalazzuk a felesleges zsírt.
  2. Megpirítjuk benne a felaprított fokhagymát, és hozzáadjuk a barna cukrot, a mézet, a kaukkfüvet és az oregánót. Visszatesszük az edénybe a csirkecombokat, és megforgatjuk mindet a szószban. Mellétesszük a megtisztított zöldbabot, majd 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk 25 percre.
  3. Az elkészült csirkét a szósszal meglocsolva, a zöldbabbal körítve tálaljuk.

    A legjobb csirkés receptek >>> 

    Felejthetetlen finomságok zöldbabbal >>> 

    Receptek videón >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss