Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fokhagymás libacomb

MME MME
2 4/5
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A combokat megmossuk, megtisztítjuk. A fokhagymát meghámozzuk, a gerezdeket, vékonyabb darabokra vágjuk.

Elkészítés: A fokhagymadarabokkal megspékeljük a combokat (késsel kis nyílást vágunk a húsba, és belenyomjuk a fokhagymát). A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Összekeverjük az olajat az ételízesítővel, és megkenegetjük vele a combokat. Tepsibe tesszük, aláöntünk kb. 1 dl vizet, és a sütőben 1,5-2 órát sütjük. Közben néhányszor megforgatjuk, és megöntözzük a kisült pecsenyelével. Ha nincs alatta elég lé, vízzel pótoljuk. Az ehhez ízesített kelkáposzta-főzelékkel vagy burgonyapürével, gombóccal kínáljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 1443 kcal (kelkáposztával)

Ezek is érdekelhetnek

Friss