Elkészítés: Egy serpenyőben az olajon kissé megpirítom az apróra vágott fokhagymát, sózom, borsozom, megszórom a pirospaprikával, összekeverem, majd nagyon kevés vizet hozzáadva zsírjára sütöm, beleteszem a húsdarabokat, és ropogósra pirítom.
A csatnihoz a dinnye húsát felkockázom. Serpenyőben 1 evőkanál olajon az apró kockára vágott vöröshagymát megpárolom, majd megszórom a curryvel, hozzáadom az ecetet, a mézet, a mazsolát, a dinnyekockákat, sózom, borsozom, és 15-20 percig párolom. Kihűlés után 1 órára a hűtőbe teszem. Tálaláskor petrezselyemzölddel megszórom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre