Keress receptre vagy hozzávalóra

Fokhagymapucolás, amit egész életedben rosszul csináltál! Íme a legjobb trükk

Ragad az ujjad, rátapad a héj, és még mindig nem pucoltad meg a fokhagymát. Ismerős helyzet, ugye? A fokhagymapucolás nem túl hálás feladat, de van egy pofonegyszerű módja. Mutatjuk!

A fokhagyma nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. Ha sülthúst készítünk vagy tésztát, salátát, néhány gerezdre szükség van, hogy ízletesebbé tegyük az ételt. De a pirítóst és a lángost is nehéz fokhagyma nélkül elképzelni. 

A gerezdek megpucolása azonban már nem olyan kellemes feladat. Most viszont mutatunk egy trükköt, amivel másodperecek alatt kibonthatod a héjából a fokhagymát. Nem kell más hozzá, mint két tál. 

FOKHAGYMAKRÉMLEVES EGYSZERŰEN >>> 

ÍGY LESZ MÉG FINOMABB A RÁNTOTT HÚS! >>> 
10 MEGLEPŐ DOLOG, AMIRE MÉG A TURMIXGÉPED HASZNÁLHATOD! >>> 
10 DOLOG, AMIRE MÉG A BOTMIXER KÉPES >>> 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások