Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyókúrás, egészséges, és még finom is - 7 isteni variáció zabpehelyre

A zabpehely, bár nagyon egészséges és tápláló, önmagában igencsak unalmas étel. Most néhány ínycsiklandó kiegészítőt ajánlunk.

A legnagyobb sztároktól, a legdivatosabb sztáredzőkig mindenki ajánlja a zabpelyhet. Nem véletlenül!

Bármely napszakban fogyaszthatod, gyorsan csillapítja az éhséget, és mivel rengeteg rostot tartalmaz, diétázóknak ideális, hiszen hosszan tartó teltségérzetet biztosít. Emellett segíti az emésztést, csökkenti a koleszterinszintet, és rendszeres fogyasztása a vashiányt is csökkenti.

Kell ennél több? Hát egy jó recept! Hiszen a zab önmagában elég unalmas étel. Most néhány remek hozzávalót ajánlunk, mellyel kedved szerint ízesítheted. A legjobb, hogy fogyaszthatod nyersen is: készítsd úgy mint bármelyik müzlit, de főzhetsz belőle kását is.

5 szuper reggeli >>> 
Variációk egy témára

#1 Sósan: szórj bele parmezánsajtot és napon szárított paradicsomot

#2 Mazsolával, dióval és datolyával: Ha egyszer kipróbálod ezt a változatot, alig akarsz majd lemondani róla. Vágd apróra a hozzávalókat, az ínyencek tehetnek bele egy kis fügét is, majd lazítsd mascarpone krémmel.

#3 Eper és görög joghurt: ha mindez nem lenne elég, szeletelhetsz bele egy banánt is.

#4 Amerikai klasszikus: szeletelj bele zöld almát, szórd meg fahéjjal

#5 Jegesen: tény, hogy annyira nem diétás változat, de ki tudna ellenállni a vaníliafagylalttal és friss sárgabarackkal készített változatnak?

#6 Desszertnek: csokoládédarabkákkal és tejszínnel gyors és isteni édesség lesz belőle.

Ezek is érdekelhetnek

Friss