Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 dolog, amin változtatnod kell, ha fogyni szeretnél!

Sokan álltunk már szomorúan a mérlegen azt gondolva, hogy levakarhatatlan pluszkilókat növesztettünk. Itt van néhány egyszerűen betartható, hatásos tipp, hogy elérd az álomsúlyodat!
legyen szokásos étrended

Nem arról van szó, hogy válassz ki egy ételt, és azt edd életed végéig, de jelentősen megkönnyítheti az életed (szó szerint), ha egy adott menühöz ragaszkodsz. Válassz ki ebédre egy egészséges leves - saláta  kombót, és tartsd hozzá magad. Lehet, hogy egy idő után unalmassá válhat, de így kevesebbet eszel belőle, és várni fogod a változatos reggeli lehetőségét.

reggelizz!

Nem véletlenül mondják, hogy ez a nap legfontosabb étkezése. Egy jól megkomponált, tartalmas reggeli ugródeszka a napod megkezdéséhez. Egy proteinben és rostban gazdag reggeli az optimális a diétád alatt, így a teljes kiőrlésű kenyér tojással és némi gyümölccsel tökéletes választás a tested beindításáshoz.

5 SZUPEREGÉSZSÉGES REGGELI >>> 
Tarts nasi-szünetet

Néhányan azt gondolhatják, hogy nassolás a fogyókúra ellensége, pedig egy jól megtervezett rágcsálnivaló hatalmas segítséget nyújthat a diétánk alatt. A különböző magok jók lehetnek, hiszen magas protein és alacsony cukortartalmuknak köszönhetően kivédik a vércukor-ingadozást, és segíthetnek átvészelni az étkezések közötti éhségérzetet.

Vacsorázz korábban

Ahhoz, hogy letornásszuk azokat a makacs kilókat, mindenképpen szükséges hogy rendszeres szokássá alakítsuk a korai vacsorát, ugyanis a májunk működése estefele kezd lassulni, így amit lefekvés előtt 3 órával fogyasztunk, emésztetlenül a beleinkben ragad. Nem túl gusztusos, ugye?

Egyél csípős ételeket

Egy tanulmány szerint, ha csípős előétellel indítod a napi menüdet, a főételből sokkal kevesebbet fogsz fogyasztani. A magyarázat egyszerű: a csilipaprikában  található kapszaicin nevű kémiai anyag visszafogja az étvágyadat és csökkenti az éhségérzeted.

válaszd a lépcsőt

Sokan úgy gondolják, hogy a rendszeres testmozgás a kulcs a fogyásunk eléréséhez, ám sok apró dolog is hozzájárulhat az egészséges életmódunk felé vezető utunkhoz. Válaszd a lépcsőt a lift helyett, parkolj a bolttól távolabb, és e-mailben küldött üzenet helyett gyalogolj el a munkatársadig. 

Jutalmazd meg magad

Ha egyszer bevezeted az alacsony kalóriatartalmú  étrendet, be kell vezetned, hogy megjutalmazod magad, amiért ilyen jól tűröd a lemondással járó diétát. Így elkerülheted, hogy az ördög a válladon elérje a célját, és elpusztíts egy egész tábla csokoládét öt perc alatt. Válassz egy ételt, és a nap végén egyél meg belőle egy maximum 200 kalóriás porciót. Ne feledd, csak akkor van jutalomfalat, ha megérdemled!

EGÉSZSÉGES DESSZERTEK >>> 
KŐKEMÉNY TOJÁSDIÉTA - 3 HÉT ALATT 5 KILÓ MÍNUSZ! >>> 
10 ÉTEL, AMIT MINDEN NŐNEK RENDSZERESEN ENNIE KÉNE! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss