Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3+1 meglepő dolog amivel annyi kalóriát égethetsz, mint a futással!

default user icon
MME
Ki ne álmodozna arról, hogy attól, hogy a kanapén ülve a kedvenc sorozatát nézi, leolvadnak róla a felesleges kilók? Ugyan nem a kedvenc szappanoperánk követésétől, de hasonlóan furcsa dolgoktól is fogyhatunk. Íme néhány dolog, amiről tuti nem gondoltad, hogy zsírégető!

 takarítás

Ki gondolta volna, hogy egy óra takarítással 100 kalóriát égetünk el? Ha csak belegondolunk, a folytonos rohangálás, a fürőszoba súrolás, a porszívózás, bizony felér egy komoly kardio edzéssel. Biztos vagyok benne, hogyha ezt minden diétázó tudná, az otthonukban még a földről is lehetne enni.

 Izzadás

 Csakúgy, mint egy forró fürdő, az infraszaunák és folpackban sportolás is jócskán megemelik a testünk hőmérsékletét. Külföldön, főleg amerikában egyre jobban elterjednek azok a fürdők, ahol specális szaunákkal várják az oda látogatókat és azt állítják, egy 55 perces szaunázással, annyit kalóriát égetnek, mint egy óra gyors futással. Hogy igaz vagy sem kiderül: jövő nyáron érdemes kipróbálni!

Zöld tea

Ha fogyásról van szó és valami jól hangzik, akkor az valószínűleg túl szép, hogy igaz legyen, ám kutatások kimutatatták, hogy ha naponta nyolc pohárral fogyasztunk zöld teát jelentősen csökken a testzsírszázalékunk. Mivel a zöld tea tele van antioxidánsokkal, ez további segítője a diétánk beindításának, szóval vízforralókat beizzítani, tessék teázni!

Zizegés

Két féle ember létezik: aki folyton izeg-mozog, birizgál valmait, és az akit ez idegesít. Azok a dolgozók akik képtelenek nyugton maradni, folyton rázzák a lábukat, dobolnak az asztalon, ide oda mászkálnak céltalanul, kétszer több kalóriát égetnek el, mint nyugodtan dolgozó társaik. 

EZ NIGELLA LAWSON FANTASZTIKUS FOGYÁSÁNAK TITKA - 4 MEGLEPŐ TIPP! >>> 

5+1 ÉTEL AMIRŐL AZT HITTED EGÉSZSÉGES - DE ÉPP ELLENKEZŐLEG! >>> 

DURVA! EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA NEM ISZOL ALKOHOLT ! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss