Az élesztőt a víz feléhez morzsoljuk, belekeverjük a cukrot, és meleg helyen felfuttatjuk.
A liszthez hozzákeverjük a sót, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, a maradék vizet és kb. 60 ml olívaolajat. Alaposan átdagasztjuk, és cipót gyúrunk belőle.
Egy nagy tál aljára csepegtetünk egy kevés olajat, és beleforgatjuk a tésztát. Lezárjuk a tál tetejét folpakkal, és meleg helyen, 90 percig kelesztjük a tésztát.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, a papírt megkenjük olajjal. Rátesszük a tésztát, és az ujjainkkal laposra nyomkodjuk. A tésztára szórjuk a megmosott szőlőszemeket, rátesszük a rozmaringágakat, és meglocsoljuk a maradék olajjal. Meleg helyen 30 percig pihentetjük, majd 230 fokra előmelegített sütőben, kb. 30 perc alatt megsütjük.