A tojásfehérjékből kemény habot verünk. A tojássárgákat kikeverjük az édesítővel és a sóval, majd hozzáadjuk a kakaóport, a lisztet és a sütőport, majd a végén óvatosan belekeverjük a habot. A masszát egy 23 cm átmérőjű, sütőpíprral bélelt tortakarikában simítjuk, és 160 fokon kb. 30 percig sütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk és megtöltjük a krémmel.
4 dl kókusztejszínt 2 ek édesítővel kemény habbá verünk, hozzáadjuk a rumaromát, a vaníliát, a citromlevet és 1 ek útifűmaghéjat.
A krém felét rákenjük a félbevágott tortalapra, szorosan kirakjuk meggyel, majd rákenjük a krém másik felét, és erre jön a másik tortalap.
Felverjük a maradék tejszínt a maradék édesítővel, ezt is ízesítjük vaníliával, rumaromával és citromlével, hozzáadunk 1-2 ek útifűmaghéjat, és kívülről bevonjuk vele a torta tetejét és oldalát. Csokoládéval és meggyel díszítjük.