Elkészítés: A tésztához a lisztet a sütőporral elvegyítjük, majd a tészta többi hozzávalóját is belekeverjük. Egy dagasztófejjel ellátott keverőgéppel először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton jól átdolgozzuk, utána gyúródeszkán sima tésztává gyúrjuk. (Ha ragadna, tegyük kis időre hideg helyre.)
Kb. 28*36cm-es lappá nyújtjuk, majd félbevágjuk (2 db 14*36-os lapot kapunk). Hosszanti oldalán 1-2 centis csíkot visszahajtunk mindkét oldalon. Ezt jól kikent sütőlemezre rakjuk, és a 200 fokra előmelegített sütőbe küldjük 10-15 percre.
A töltelékhez a vajat egy edényben felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a cukrokat és a mézet. Ezt kevergetjük, miközben karamellizálódik.
Hozzáöntjük a tejszínt, amivel addig keverjük, amíg a cukor fel nem olvad. Ekkor beleöntjük a magvakat/mazsolát, és addig keverjük, amíg a massza jól kötővé nem válik. Ezt igazságosan elosztjuk a kész tésztalapok közepén. :)
Végezetül vízgőz felett megolvasztjuk az olajjal a csokit, és szilikonecset (vagy amivel sikerül megoldani) segítségével a tésztalap felhajtott széleit megkenjük.