Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Firenzei pulykamell

Hozzávalók

  • 70 dkg spenót
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 szelet pulykamell
  • 4 dl tejszín
  • 15 dkg kecskesajt
  • olaj
  • bors

Elkészítés

    1. A fokhagymát megpucoljuk. A spenótot megtisztítjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük.
    2. Egy lábasban, kevés forró olajon megfonnyasztjuk a spenótot, majd áttört fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük, majd a tejszínnel felöntjük.
    3. A pulykamell szeleteket befűszerezzük. Egy seprenyőben olajat hevítünk, majd magas hőfokon a hús mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
    4. Egy hőállótál aljába tesszük a tejszínes-fokhagymás spenótot, ráhelyezzük a húst, és a felkockázott kecskesajtot. 200 fokos, előmelegített sütőben 10-12 perc alatt összesütjük, azonnal tálaljuk.

     


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin