Elkészítés: Az élsztőt a cukros, langyos tejben felfuttatjuk. A lisztet, a felfutatott élesztőt és a többi hozzávalót összekeverjük, és annyi langyos vizet adunk hozzá, amennyit a tészta felvesz. 4-5 perc alatt kidolgozzuk a tésztát, és meleg helyre tesszük 1 órára.
A mártáshoz a paradicsompürét elkeverjük a a fűszersóval. A megkelt tésztát vékonyra nyújtjuk, és kiolajozott sütőlapra helyezzük. Megkenjük a tésztát a mártással, majd ízlés szerinti feltéttel gazdagítjuk. Amit én rátettem: házi füstölt kolbász, házi szalámi, sült császárszalonna, sonka, olívabogyó, gomba, kukorica, sajt.
Előmelegített sütőben kb. 18 perc alatt készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre