Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Fettuccine garnélával és paradicsommal

default user icon

Hozzávalók

  • 45 dkg Gourmet tésztakülönlegesség, spenótos fettuccine
  • 4 ek Castello olívaolaj
  • 5 gerezd zúzott fok hagyma
  • 1 db friss, kimagozott chilipaprika
  • ízlés szerint Gourmet só (sóőrlő)
  • ízlés szerint Le Gusto fekete bors (fűszermalom)
  • 35 dkg Almare Seafood garnéla, natúr
  • 40 dkg darabolt koktélparadicsom
  • ízlés szerint friss, apróra vágott petrezselyem
  • ízlés szerint friss, apróra vágott kapor

Elkészítés

Megjegyzés

A receptet köszönjük az Aldinak! /Promóció/

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin