Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fettuccine garnélával és paradicsommal

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Egy nagy lábasban sós vizet forralunk. Beletesszük a tésztát, és 8−10 percig főzzük, amíg éppen csak megpuhul (al dente). Leszűrjük.
  2. Közben egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat. Beletesszük a fokhagymát és aranysárgára pirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott chilit. Sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a rákokat, és kb. 2 percig pirítjuk, amíg rózsaszínűek lesznek.
  3. A tésztát előmelegített tálalóedénybe tesszük, gondosan összekeverjük a rákokkal és a félbe vagy negyedekre vágott koktélparadicsommal, megszórjuk petrezselyemmel és kaporral. Azonnal tálaljuk.

PULYKAMELL ANANÁSZOS-DATOLYÁS RIZZSEL >>> 

TONHALSTEAK FEKETE TÉSZTÁVAL >>> 

KARÁCSONYI SAJTTORTAKRÉM ŐSZIBARACKKAL >>>  

VÖRÖSKÁPOSZTA-LEVES >>> 

LAZACTARTÁR ROUILLE MÁRTÁSSAL>>> 

GOURMET ÜNNEP - KÜLÖNLEGES RECEPTEK KARÁCSONYRA - VÁLOGATÁS >>> 

Megjegyzés

A receptet köszönjük az Aldinak! /Promóció/ - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss