A pulykamellet szeletekre vágjuk, egy nagy tálba helyezzük. Minden szeletett megsózunk, fokhagymázunk és rozmaringozunk - aki szereti az ételízesítőt, azt is tehet rá.
Ráöntjük a tejet, és hagyjuk így állni 35 percet. Közben a rizst ételízesítővel megfőzzük. A friss spenótot kis olajon megfonnyasztjuk, sózzuk, majd a rizst és a spenótot összeöntjük, és jól átkeverjük.
A pulykamellszeleteket deszkára tesszük, fetaszeleteket helyezünk a közepükre, felgöngyöljük, összetűzzük. Tepsibe tesszük, majd előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.
Tálaláskor a spenótos rizs tetejébe tesszük a húsokat, sok sajtot szórunk rá. Jó étvágyat hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre