Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fetával és olívával töltött gombafejek

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A zsemléket felvágjuk szeletekre, megkenjük vajjal, megszórjuk sóval és oregánóval. Egy tepsi alját kibéleljük vele, hogy felszívja majd a gombák levét.

A gombát megtisztítjuk, a szárát kivesszük, a kalapokat elrendezzük a zsemléken, megszórjuk sóval. Mindegyikbe kis szelet feta sajtot és apróra vágott olívabogyót teszünk. A gombafejeket feltöltjük felvert tojással, megszórjuk oregánóval, végül reszelt trappista sajttal.

Betesszük a 200 °C-os sütőbe, és 30-45 perc alatt készre sütjük.

A pirítóst adjuk mellé köretnek, valamint salátát.

Megjegyzés

Tetszés szerint tölthetjük zöldségekkel (hagyma, kukorica, borsó, paprika) vagy húsevőknek virslivel. - eddit2000

Ezek is érdekelhetnek

Friss