Elkészítés: Az alaphoz egy csokis piskótát sütünk. A piskótát 3 részre vágjuk fel.
A krémhez a pudingot 4 dl tejben megfőzzük, hozzáadunk 1 evőkanál kakaóport. Ezzel megkenjük a piskótát. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a habfixálót. A meggyet megcukrozzuk és ráöntjük a rumaromát. A tejszínhabot is rátesszük a piskótára, erre rászórjuk a meggyet, majd a további rétegeket is felrakjuk.
A fondant zöldre színezzük, majd bevonjuk vele a piskótát. Miután bevontuk, a maradék cukormázból hópehely/csillagot formákat szúrunk ki, és ezzel díszítjük a tortát.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre