Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fényes, gyönyörű hajra vágysz? Íme a legjobb házi csodaszerek

default user icon
MME
Nem kell mindig a legdrágább balzsamokat és pakolásokat megvennünk, hogy hajunk szép legyen. Elég, ha benyúlunk a kamrába, ott lapulnak ugyanis a leghatékonyabb csodaszerek.
A ragyogás garantált!

Egy friss fűszernövényekből készített pakolás tündöklően ragyogóvá teszi a tincseket.

Így csináld: Önts le 1 marék rozmaringot 1 liter forrásban lévő vízzel, és hagyjd 1 órán keresztül állni. Utána szűrd le, és adj a főzethez egy kevés gyümölcsecetet, valamint pár csepp citromlét. Hajmosás után, balzsamként használd.

A kávé felfrissíti a hajszínt

Régóta ismert, hogy a diólevélfőzethez hasonlóan a kávé is ragyogóvá teszi a barna hajkoronát, sőt! Ez utóbbi, koffeintartalma révén, antioxidánsként védi a hajat a szabad gyököktől.

Ez a leghatékonyabb szépítőszer! 4 tipp a citrom felhasználására >>>

A legjobb recept: Hajmosás után önts a tincsekre 1 nagy csésze lehűtött eszpresszót, majd tekerj törölközőt a fejedre (olyat, amiért nem kár!). Hagyjd 30 percig hatni, majd alaposan öblítsd ki a fürtjeidet.

Nyári ápolás

Vízgőz felett melegíts meg 60 ml olíva- vagy napraforgóolajat. Adj hozzá 1 tk kamillát és néhány csalánlevelet, hagyd állni 30 percig, majd szűrd le és hagyd kihűlni az olajat. Ekkor keverj hozzá 1 db tojássárgáját és 1 ek mézet. Dörzsöld be a pakolást a törölközőszáraz tincsekbe, és hagyd hatni 1 órán át. Végül bő vízzel öblítsd ki a hajad.

A legjobb szépítő maszkok a konyhából gyorsan, egyszerűen >>>

Szép bőrre, hajra és körömre vágysz? Ezeket kell enned! >>>

Tetőtől-talpig megszépülsz - 4 szuper pakolás mézzel! >>>

Így győzd le a narancsbőrt - 5+1 étkezési tanács a biztos sikerhez! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss