Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Felvágottas palacsintatallér

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 10 dkg maradék felvágott
  • 1 tojás
  • 2 evőkanál liszt
  • 1-1,5 dl tej
  • 1 teáskanál vágott petrezselyem
  • 1 kisebb póré hagyma fele
  • A sütéshez:
  • kevés olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A felvágottat apró darabokra vágjuk. A tojásból, a lisztből és a tejből palacsintatésztát készítünk. Sózzuk, borsozzuk és beletesszük a felvágottat. A pórét kettévágjuk, majd felszeleteljük, beleszórjuk a masszába a petrezselyemmel együtt. Kevés forró olajon, palacsintasütőben, kicsi palacsintákat sütünk.

    Munka: kb. 15 perc
    Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
    1 adag: 115 kcal

Megjegyzés

Fotó: Komáromi Zoltán

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin