A tésztához a mézet a vajjal gőz fölött felolvasztjuk, és hagytjuk kihűlni. Ezután a robotgép táljába öntjük a szódabikarbónával kevert lisztet, a cukrot, a sót, a tojásokat, az aromát, és a géppel tésztát gyúrunk.
Amikor készen van, kettéválasztjuk, és a tésztát vékonyra nyújtjuk. Szilikonnal bélelt sütőlapra tesszük, és 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük, és hagyjuk kihűlni.
Az egyik lapot egyforma kockákra vágjuk. A krémhez a pudingport a liszttel és kevés tejjel simára keverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgákat is, végül a maradék tejhez öntjük és sűrű krémmé főzzük, és hagyjuk kihűlni.
A vajat a porcukorral és a vaníliaaromával habosra keverjük, majd kis adagokban a kihűlt főtt krémmel is elkeverjük.
Az egyik lapot megkenjük a a krémmel, és szép egyenletesen eloszlatjuk.
A tejszínhabot felverjük a cukorral, és rákenjük a krém tetejére, majd ráhelyezzük a felkockázott lapokat sorban, szorosan egymás mellé, és kicsit lenyomkodjuk. Megszórjuk porcukorral és a hűtőbe tesszük egy éjszakára.