Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezért ne hagyd ki a konyhakiállítást! Megtanulhatod, hogy készíts hagyományos sushit

default user icon
MME
Szívesen ellesnéd a tradicionális japán sushi titkát egy igazi mestertől? Érdekel, hogy London legmenőbb éttermeiben milyen fogásokkal nyűgözik le a vendégeket? Imádod a magyaros ízeket, de a könyöködön jön ki a fűszerpaprika? Akkor a konyhakiállításon a helyed!

Március 1-3. között sztárséfek, világutazók és bloggerek mutatják be páratlan főzőtudományukat a Budapest Arénban, miközben praktikus konyhai, tervezési fogásokkal és minőségi termékekkel ismerkedhetsz meg.

A burger-rajongóknak bizonyára nem kell bemutatnunk Jancsa Janit, a Street Kitchen feketeöves burgerszakértőjét, aki a Konyhakiállításra olyan ínycsiklandó receptet állított össze, hogy a gyorséttermi hamburgerek önként vonulnak a sarokba szégyenükben. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy mangalicás és baconnel pirított savanyú káposztás burger is várja a látogatókat.

Az ázsiai gasztronómia kedvelőinek a szombati nap lesz a nyerő, hiszen ekkor lép színpadra a japán konyhaművészet egyik legelismertebb hazai szaktekintélye, Hokama san, aki lerántja a leplet a tökéletes sushi titkáról. Végre megtanulhatod, hogyan készülnek az autentikus lazacos makik!

Oliver Rowe és a Globalista Konyha a 2019-es londoni gasztrotrendekből adnak ízelítőt. Persze nem kell mindenáron messzi tájakra kalandozni az újdonságokért. A magyaros ízek kedvelői Bede Robi főzőbemutatójának köszönhetően a hazai konyha rejtett kincseivel ismerkedhetnek meg közelebbről, kiderül, hogy van élet a fűszerpaprikán túl is. Kiss Dóri blogger és Stőhr Gréta, a LifeTv vegán műsorainak háziasszonya pedig olyan ételkülönlegességekkel készül, hogy nem hiszel majd a szemednek.

A 2019-es sztárparádéból természetesen nem maradhat ki Bernáth József és Sági Szilárd sem, de a kiállításon találkozhatsz Iklódi Dórival, a Wander.Food.Wonder gasztroblog írójával, illetve megnézheted, hogyan főz Gáspár Bea a 2017-es Konyhafőnök VIP győztese. A részletes programot ITT találod!

EZ AZ A HELY, AHOL MEGTALÁLOD A TÖKÉLETES KONYHÁT>>> 

9 ZSENIÁLIS TRÜKK A KONYHÁD RENDSZEREZÉSÉRE, HOGY MINDIG, MINDENT MEGTALÁLJ!>>> 

A KONYHÁD MIATT HÍZOL? ÍGY RENDEZD ÁT, HOGY FOGYJ!>>> 



Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss