Elkészítés: A szokott módon piskótát készítünk: forgótálas konyhai robotgépbe ütjük az egész tojásokat, hozzáadjuk a cukrot, és magas fokozaton kb. 20 percig verjük, míg jól fel nem habzik. Ekkor kanalanként hozzáadjuk a lisztet és a kakaóport, de már csak óvatosan keverjük, majd sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába simítjuk a masszát. 150 fokos sütőben kezdjük a sütést, majd 10 perc elteltével 180 fokon tűpróbáig folytatjuk (összesen kb. 40 perc), végül a kikapcsolt sütőben pihentetjük még 10 percig. Rácsra fordítjuk a piskótát, megvárjuk, míg teljesen kihűl, majd 3 lapba vágjuk.
Kb. 5 evőkanál folyadékban simára keverjük a keményítőt. A meggyet, a maradék folyadékot a cukorral és fahéjjal felfőzzük. Ha forr, folyamatos keverés mellett a keményítős elegyet is hozzáadjuk, és az egészet sűrűre főzzük. Ha kész, teljesen kihűtjük.
A joghurtos krémhez a tejszínt félig felverjük, ekkor adjuk hozzá a 2 tasak zselatin fixet, majd teljesen keményre verjük, végül összekeverjük a joghurttal és a cukorral is.
Összeállításkor a 2 alsó lapon elosztjuk a gyümölcspudingot, és teljes dermedésig külön tányéron hűtőbe tesszük a őket. Ezután a gyümölcsös rétegekre halmozzuk a joghurtos krém 2/3 részét, így is kihűtjük. Végül egymásra tesszük a két krémes lapot, befedjük a harmadikkal, és bevonjuk a maradék joghurtos krémmel. Néhány órára hűtőbe tesszük, utána tálalhatjuk.