Elkészítés: A piskótához felverem a tojások habját keményre, ezután beleteszem a cukrot (sokan porcukorral készítik, én kristálycukrot használok). Ezzel még verem egy kicsit, amikor kemény, belerakom a tojások sárgáját, és óvatosan elkeverem, hogy a hab ne törjön össze, majd beleteszem a liszttel elkevert sütőport és a 3 evőkanál kakaóport. Nagy tortaformába öntöm, és 180 fokon tűpróbáig sütöm. Amikor kész, picit várok még, hogy ne legyen olyan meleg, s csak ezután veszem ki a tortaformából. 3 részre vágom.
A meggyes töltelékhez a meggyléből egy keveset kiveszek, félreteszek,, a többit a pudinggal és a cukorral folyamatosan kavargatva sűrűre főzöm, amikor besűrűsödött, lehúzom a tűzről, és belekeverem a meggyet. Hűlni hagyom.
A tejszínes töltelékhez felverem a tejszínt 3 evőkanál porcukorral, Még félkemény állapotában belecsurgatok 1 evőkanál feloldott zselatint, és azzal verem keményre.
A félretett meggylével meglocsolom az alsó tésztalapot. Erre rákenek egy adagot a meggyes krémből és a tetejére simítok a felvert tejszínhabból is egy adagot. Ezután ráteszem a következő tésztaréteget, és ugyanígy járok el. Amikor ez megvan, a befedem a harmadik piskótalappal, és ezt már csak a tejszínes töltelékkel vonom be.
Tetejét csokiforgáccsal és meggyszemekkel díszítem. Úgy szoktam a tetejét díszíteni, hogy óvatosan a torta tetejére borítok egy kistányért és a sajtreszelővel egy tábla csokit elkezdek köré reszelni..így szép íve lesz.