Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Feketeerdei sonkába göngyölt töltött karaj

Hozzávalók

  • 8 szelet karaj
  • A töltelékhez:
  • 2 db zsemle
  • őrölt bors
  • 3 db csirkemáj (fagyott állapotban)
  • 1 fej hagyma
  • 15 dkg szeletelt Fekete erdei sonka
  • 1 ek zsír

Elkészítés

    1. A zsemlét vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, majd a tojással, a fűszerekkel, a hagymával, a lereszelt májjal összekeverjük. A karajt kiklopfoljuk.
    2. A töltelékből a karajszeletekre kanalazunk, ellapítjuk rajta,majd feltekerjük, és 3 csík, szorosan egymás mellé fektetett sonkászeletbe begöngyöljük.
    3. Zsírral kikent tepsibe sorakoztatjuk a hústekercseket, majd alufóliával lefedve, 230 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük,  majd a hőfokot 180 fokra levéve,  fólia nélkül további 10 perc alatt szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

      RÁNTOTT, TÖLTÖTT, TEPSIS - LEGJOBB FOGÁSOK KARAJBÓL >>> 

      30+5 VARIÁCIÓ TÖLTÖTT ÉS GÖNGYÖLT HÚSRA >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin