Elkészítés: Köralakú tortaformában 3 tojásból kakaós piskótát sütünk, majd kuglófformában 4 tojásból kakaós piskótát. Hagyjuk mind a kettőt kihűlni.
Addig elkészítjük a meggyes krémet: a meggy levét leszűrjük, és vízzel fél literre bővítjük, majd feltesszük forrni. A vaníliás pudingport a 10 dkg cukorral és egy kis meggylével elkavarjuk, majd a forrásban lévő meggyléhez öntjük, és addig kavargatjuk, amíg be nem sűrűsödik.
A meggyet kimagozzuk, kettévesszük. Az egyik felét turmixgéppel összeturmixoljuk, és a még forró meggykrémbe öntjük, majd hagyjuk kihűlni. A meggy másik felét félretesszük.
Ha kihűltek az alapanyagok, akkor a kör alakú piskótát tálcára tesszük, megkenjük a meggyes krémmel, majd a keményre felvert tejszínhabbal, és megszórjuk a félretett meggy egyik felével.
A kuglófformájú piskótát vízszintesen kettévágjuk. Az alsó részét a már megkent piskótára helyezzük, és megismételjük ezen is a műveletet: meggykrém, tejszínhab és a maradék meggy. Majd rátesszük a kuglóf tetejét, és az egész tortát bekenjük a maradék meggykrémmel.
Ezután jöhet a díszítés. A Barbie-babát a torta közepébe állítjuk úgy, hogy a tésztába is teljesen belenyomjuk, hogy ne dőljön el. Majd először vékonyan átkenjük az egész tortát tejszínhabbal, utána díszítőcsővel kis habcsomókat nyomunk a tortára. Díszíthetjük tovább cukrokkal, gyöngyökkel, masnikkal.