Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből egy kis cukorral kemény habot verünk. A sárgákat a cukorral és az olajjal, a tejjel és a kakaóporral jól kikeverjük, majd mehet bele a liszt, a sütőpor és a fehérjehab.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy nagy lapos tepsit kibélelünk zsírpapírral, és a tésztát belesimítjuk, majd 10-12 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni, majd hosszában félbevágjuk, a két fél részt pedig széltében is megfelezzük, így 4 hosszú lapot kapunk.
A 2 féle pudingos krémet 2 edényben egyformán elkészítjük. A 4 dl tejszínt géppel kemény habbá verjük, majd a habfixálót is belekeverjük. A kihűlt pudingok között megfelezzük, és elkeverjük bennük a habot.
A meggyzseléhez a meggybefőttet a levével együtt feltesszük melegedni egy edényben, belekeverjük a lapzselatint és a pálinkát. Teljesen kihűtjük, hogy zselésedjen.
A sütit összeállítjuk: az egyik lapot megkenjük lekvárral, a másik lap közepére halmozzuk a meggyzselé felét és a csokis habos krémmel körbevesszük, erre jön a következő lap, aminek a közepére szintén felhalmozzuk a maradék meggyzselét, és a vaníliás-tejszínes krémmel vesszük körbe. Az utolsó lappal befedjük, az oldalait is lekenjük krémmel.
A tetejére kevés tejszínnel ét tortabevonót melegítünk, elsimítjuk rajta. Több órás dermedés után szeletelhető.