Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Fejedelmi gesztenyekrémleves hideg őszi napokra

Hozzávalók

  • 1 l szárnyashúsleves-alaplé
  • 1 ág rozmaring
  • 3 ek olaj
  • 5 dkg póré hagyma
  • 20 dkg cukrozatlan gesztenyemassza
  • 2 dl tej
  • bors

Elkészítés

    1. Pároljuk meg a felaprított hagymát a felforrósított olajon, majd engedjük fel az alaplével. Ha átmelegedett, adjuk hozzá a rozmaring leveleit és gesztenyemasszát.

    2. Főzzük még 1-2 percig, majd turmixoljuk össze. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg.

    3. Készítsünk a tejből tejhabot, és ezzel tálaljuk a levest.

Megjegyzés

A tejhabhoz ne használjunk tartós, illetve alacsony zsírtartalmú tejet!

Fotó: Tucsek Tünde

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Fejedelmi gesztenyekrémleves hideg őszi napokra recept?


Magazin