Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehércsokis-vörösáfonyás keksz

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felmelegített, majd lanygyosra hűlt margarint habosra keverjük a cukorral, vaníliás cukorral és a tojással. 
  2. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, a zabpehellyel és a sóval, majd a krémhez keverjük.
  3. A csokit nagyobb darabokra vágjuk, majd a csokidarabkákat és a vörös áfonyát is jól beledolgozzuk a masszába.
  4. A masszából kiskanál segítségével halmokat teszünk egy sütőpapírral bélelt tepsire, egymástól kb. 3 centire.
  5. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 20 percig, a szélek pirulásáig sütjük a kekszeket. Mitán kihűltek, egy sütistálra vagy fémdobozba pakolhatjuk őket.

    COOKIE, BISCOTTI, MANDULACSÓK, PUSZEDLI, ESTIKE - 120 KIPRÓBÁLT KEKSZRECEPT! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss