Elkészítés: 10 tojásból piskótát készítünk, melyet egy 26 cm-es csatos tortaformában megsütünk. Amikor a piskóta kihűlt, három egyenlő részre vágjuk.
A tejszín ízű pudingot a tejjel csomómentesre keverjük, majd tűz felett besűrűsítjük, és hagyjuk kihűlni. A zselatint vízben feloldjuk, és a langyos pudinghoz keverjük. A margarint a porcukorral és a tojássárgákkal habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal vegyítjük. A krémsajtot és habbá vert tejszínhabot óvatosan hozzákeverjük.
Az elkészült krémmel a torta lapjait megtöltjük, valamint a külső részét is befedjük vele.
A fehércsokoládét gőz fölött megolvasztjuk, majd a tortát bevonjuk vele. Hűtőbe tesszük.
Amikor a csokoládé megdermedt, tetszőlegesen kakaóporral és csokireszelékkel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre