Egy tálba beleöntjük a kókuszreszeléket, majd rászitáljuk az előtte a vaníliás cukorral elkevert porcukrot.
Felolvasztjuk, majd langyosra hűtjük a vajat, és hozzáadjuk a kókuszkrémet. Összegyúrjuk, hozzáadjuk a cukros, kókuszreszelékes keveréket és a pár csapp kókusz vagy vanília aromát (esetleg kókuszlikőrt).
Masszává gyúrjuk és diónyi golyókat formálunk belőlük. A fehércsokit lereszeljük, összekeverjük a kókuszchipsszel vagy a kókuszreszelákkel, majd a golyókat beleforgatjuk.
Egy tálra téve a hűtőben legalább 1 órát dermesztjük.
Még finomabb, ha aprított mogyorós fehércsokival vonjuk be. Variálhatjuk a színét és az ízét, pl. ha a kókuszreszeléket összekeverjük mentasziruppal vagy étcsokiba mártjuk a golyó egyik felét. - buksz39
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!