Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérboros-sajtos pulykamell

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók
  • 50 dkg pulykamellfilé
  • 6 dk vaj
  • 20 dkg Pannónia sajt (szeletelt)
  • 2 dl fehérbor
  • őrölt szerecsendió
  • bors

Elkészítés

  1. A húst vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy kivajazott tűzálló tálba tesszük. A sajtszeletekkel befedjük, szerecsendióval megszórjuk, egy kevés olvasztott vajjal meglocsoljuk.
  2. A húst felöntjük fehérborral, alufóliával lefedjük, és 180 Celsius-fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig pároljuk. Ezután a fóliát levesszük, és kb. 15 perc alatt pirosra sütjük.
  3. Tetszés szerinti körettel tálaljuk.

PULYKAMELL CUKKINIVEL ÉS BAZSALIKOMOS SÜLT PARADICSOMMAL 

KÖTÖZÖTT PULYKAMELL SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL 

Megjegyzés

Halmos Tiborné receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss