Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Fehérboros sajtos csirkeragu

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • 1 fej főzőhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 doboz Medve sajt
  • 2 dl száraz fehérbor ( pl.: sauvignon blanc )
  • bors
  • petrezselyem
  • 1 ek vaj
  • 1,5 dl húsalaplé

Elkészítés

    1. Egy serpenyőben, a felhevített olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, és alaposan átpirítjuk.
    2. A bort egy kisebb lábasban a felére visszaforraljuk, majd a húshoz öntjük, és hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott sajtot. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük és addig kevergetjük, amíg a sajt krémessé nem válik. Ezután a ragut felöntjük a húsalaplével, azután hozzákeverjük a vajat, megszórjuk a felaprított petrezselyemmel és összeforraljuk.
    3. A ragut párolt rizzsel vagy főtt tésztával kínáljuk.

    7 RECEPT CSIRKEMELLBŐL, AMIBŐL MINDENKI REPETÁZIK >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin