Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérboros libacomb karamellizált gyümölcsökkel

120 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A combot sózom, borsozom, beteszem egy serpenyőbe, rákanalazok zsírt és rárakom a zöldfűszereket. Beteszem a hűtőbe 1 éjszakára.

Másnap öntök rá egy kevés vizet, s lefedve sütöm 1 órát. Közben megfőzöm a krumplit, megpucolom.

A rizst a mazsolával felteszem főni. Megsózom.

A libacombra ráöntöm a bort, visszateszem a sütőbe további fél órára, időnként meglocsolom a szafttal. A vége felé mellérakom a krumplikat.

A szilvát félbevágom, kimagozom, az almát nyolcadolom, a csutkát kivágom. Egy serpenyőben vajon cukor és méz hozzáadásával brandyvel karamellizálom.

A porhanyósra sült combot a vele sült krumplikkal, a karamellizált gyümölccsel és a mazsolás rizzsel tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss