Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérboros-kéksajtos tortellini

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A póréhagyma fehér részét karikára, a zöldjét, a petrezselymet, a bazsalikomot és a mogyorót apróra vágom. A trappista sajtot lereszelem, a chilit karikára vágom.

A tortellinit sós, olajos vízben felteszem főni.

Egy serpenyőben kevés olajon megdinsztelem a póréhagymát, öntök hozzá tejet, s beleteszem a reszelt trappistát, a kapribogyót, az apróra vágott mogyorót, a chilit, fűszerezem, öntök bele fehérbort, s addig tartom a tűzön, állandó keverés mellett, míg egy lágy, krémes szószt nem kapok.

Tálaláskor a tányéra rakom a tortellinit, rápakolom a mártást, rámorzsolom a márványsajtot, s díszítem bazsalikomlevéllel.

Ezek is érdekelhetnek

Friss