Keress receptre vagy hozzávalóra

Fehérboros karalábélevél-leves parasztkolbásszal

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 10 db karalábélevél
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 levél medvehagyma
  • 1 db nagyobb krumpli
  • parasztkolbász
  • szalonnabőr
  • petrezselyem
  • főzőtejszín
  • fehérbor
  • őrölt feketebors
  • 1 leveskocka
  • olívaolaj

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát, a fokhagymát és a petrezselymet felaprítom, a karalábélevelet és a medvehagymát felvágom, a krumplit kockára vágom, a kolbászt karikázom.

    Egy edényben olajon megdinsztelem a hagymát, a karalábészárakat és a krumplit, fűszerezem, felengedem vízzel, belemorzsolom a húsleveskockát, beleteszem a szalonnabőrt. Főzöm. Félidőben hozzáteszem a leveleket. Amikor már majdnem kész, beleteszem a kolbászt, a petrezselymet, öntök hozzá bort, s keverek bele tejszínt. Összeforralom, és tálalom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin