Elkészítés: A tésztát sós, olajos vízben felteszem főni, al dente (haraphatóra) készítem.
Amíg a tészta fő, a felkockázott hagymát kevés olajon megpirítom, hozzáadom a félbe, majd szeletekre vágott gombát, sózom, borsozom, a borral beforralom.
A tésztát leszűröm, visszateszem a főzőedénybe, ráöntöm a gombás ragumat, jól összekeverem, majd egy olajjal kikent tepsibe vagy tűzálló tálba helyezem, szépen eligazítva. Megszórom a reszelt sajttal, és előmelegített (160 fokos) sütőbe tolom, addig sütöm, míg a sajt rápirul.
Frissen, melegében tálalom, tejfölt kínálok hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre