Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Fehérboros-csirkemájas rizottó

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 25 dkg csirkemáj
  • 25 dkg csirkemell
  • bors
  • petrezselyem
  • 1 kisebb fej hagyma
  • étolaj
  • 1 dl fehérbor
  • 25 dkg rizottó rizs

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát megtisztítás után apróra szeljük, az étolajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az apróra szelt csirkemájat és a felkockázott csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a rizst, átpirítjuk, majd felöntjük a borral.

    Ha rizs felszívta a bort, forró vízzel vagy alaplével folyamatosan felöntögetjük, de egyszerre mindig csak kevés folyadékot adunk hozzá.

    Ha a rizs puha, megszórjuk petrezselyemmel, és tálaljuk. Reszelt sajttal megszórhatjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin