Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fehérborban párolt hústekercs

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A töltelékhez a gombát apró kockákra vágjuk, és lepirítjuk olajon, majd hozzáadjuk a májkrémet, az aprított petrezselymet, a kockára vágott főtt tojást, borsot, ételízesítőt ízlés szerint. Összepároljuk.

A karajszeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, és a hússzeleteken elosztjuk a tölteléket. Felcsavarjuk, és kiolajozott tepsibe sorba tesszük.

1,5 dl fehérbort öntünk alá, alufóliával lefedve megpároljuk, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.

Tetszőleges körettel fogyaszthatjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss