Elkészítés: A zöldségeket és a mandulát kevés olajjal, a medvehagymával és a fűszerekkel megpároljuk, öntünk alá kb. 1 dl bort.
Közben a csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a fokhagymát, meghinthetjük a liszttel, és kevés margarinon fehéredésig sütjük, ezután bort öntünk alá, és kis lángon, lefedve félig megpároljuk.
A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, sózzuk, kevés szerecsendiót és petrezselymet teszünk bele, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot is (én a hús boros-margarinos főzőlevéből is öntöttem bele néhány kanálkával).
Jénai tál aljára teszünk egy sor zöldséget, ráfektetjük a hússzeleteket, betakarjuk a maradék zöldséggel, majd leöntjük a fűszeres, tojásos, sajtos tejföllel.
Előmelegített sütőben 180-200 fokon 30 percig sütjük (míg a teteje egy picit megpirul).
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre