Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Favágók pecsenyéje

MME MME
5 5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, ízesítjük, majd serpenyőben megsütjük. A visszamaradt zsírjában a karikára vágott hagymát megfonnyasztjuk, belerakjuk a csíkokra vágott szalonnát és gombát. Paprikával megszórjuk, borral ízesítjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, készre pároljuk, majd a végén liszttel sűrítjük. Burgonyalángost készítünk, az egyik felére tesszük a pecsenyét, majd beborítjuk a burgonyalángos másik felével.

Megjegyzés

Én pulykamellel szoktam készíteni, és rakok bele még egy kis vörösbort és egy kis gulyáskrémet is, majd sűrítettem liszttel. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss