Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Favágók pecsenyéje

default user icon
5 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 nagyobb szelet marhahús
  • 2 fej vöröshagyma
  • 20 dkg bacon
  • 6 fej csiperkegomba
  • pirospaprika
  • bors
  • liszt
  • vörösbor

Elkészítés

    Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, ízesítjük, majd serpenyőben megsütjük. A visszamaradt zsírjában a karikára vágott hagymát megfonnyasztjuk, belerakjuk a csíkokra vágott szalonnát és gombát. Paprikával megszórjuk, borral ízesítjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, készre pároljuk, majd a végén liszttel sűrítjük. Burgonyalángost készítünk, az egyik felére tesszük a pecsenyét, majd beborítjuk a burgonyalángos másik felével.

Megjegyzés

Én pulykamellel szoktam készíteni, és rakok bele még egy kis vörösbort és egy kis gulyáskrémet is, majd sűrítettem liszttel.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

pankesz83
Jó recept, én annyival egészíteném ki, hogy célszerű a húst vékonyra szelni ill. klopfolni. Sózni sütés közben érdemes, nem elötte, mert bekeményedik. És végezetül annyi, hogy nagyon forró zsiradékban sütjük ki hirtelen. Igazából még nem csináltam meg, de kikértem egy szakács ismerősöm véleményét. Ma ez lesz a vacsi, feltétlenül leírom, így milyen lett!!!! Panka
AniésAnna
Kedves MartikaP! Örülök, hogy ízlett! Kedves egészségedre! Üdv, Ani
MartikaP
A vasarnapi ebed volt nalunk, csirkemellel keszitettem, majd tejfollel suritettem . A ferjem meg nem evett, de szerintem nagyon finom, legkozelebb marhahussal probalom ki. Megegyszer koszonom a receptet!
MartikaP
Bocsi, ez lett volna helyesen a mondat, szimpatikus!
MartikaP
Nagyon szimi a recepted, biztosan ki fogom probalni! Koszi!

Hasonló Receptek

Magazin