Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fasírtos hússzeletek bundában

MME MME
60 perc
mester
költséges
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • személyenként 2 szelet hús
  • szeletelt sajt
  • reszelni való sajt
  • darált hús
  • hagyma
  • fokhagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • őrölt kömény
  • majoránna
  • A bundához:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

Elkészítés: Kiklopfoljuk a hússzeleteket, besózzuk.

A darált húsból aprított hagymával, fokhagymával és a fűszerekkel fasírtmasszát készítünk.

A hússzeletekre 1-1 szelet dajtot fektetünk, az elkészített fasírtmasszából 1-1 húspogácsát teszünk, óvatosan egymás után kétszer bepanírozzuk, forró
olajban kisütjük, a tetejére sajtot reszelünk.

Rizzsel, rizi-bizivel tálalhatjuk, tartármártást kínálhatunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss